Pakketservice Online pakketservice

Post Pakketservice met Pakketservice Online

Pakketservice Online is in 2009 opgericht biedt sindsdien haar klanten gemak EN voordeel bij het verzenden van post pakketten naar binnen- en buitenland.

pakket verzendplatform p-o-s-t.nl

Post Pakketservice met Pakketservice online.nl beschikt over een online multi-carrier verzendsysteem (meerdere vervoerders in één verzendsysteem), waarmee o.a. eenvoudig de verzendlabels geprint kunnen worden. Tevens kunt u met het verzendplatform pakketten traceren, support  aanvragen, verzendadressenboek bijhouden en facturen nakijken.

Pakketservice Online BV, is een allround verzendbedrijf en biedt o.a.:

– intelligente verzendsoftware
– scherpe verzendtarieven
– flexibiliteit door verschillende distributeurs
– efficiënter werken
– uw zendingen volgen met Track & Trace
– scherpe inkoop tarieven voor verpakkingsmateriaal
– koppeling met uw webshop

webshops

 

Aangetekend  en/of verzekerd versturen

Van waardevolle of belangrijke post wilt u zeker zijn dat het aankomt. Dan kunt u het beste uw post aangetekend versturen. Ook als u belangrijke post naar het buitenland stuurt. Aangetekende post krijgt vanaf het moment van afgifte een speciale, veilige behandeling en de ontvanger moet tekenen voor ontvangst. Zo weet u zeker dat uw post aankomt.

Als u kiest voor Verzekerd versturen met Pakketservice Online dan kiest u voor extra zekerheid over verzending en levering. De verzekerde waarde van uw pakket voor verlies of beschadiging is mogelijk tot maximaal € 10.000,- per zending afhankelijk van de vervoerder.

Vul voor meer informatie NU het contactformulier in door op onderstaande logo te klikken!

 

logo e-cube1c